`` Veelgestelde vragen | Airsensor Veelgestelde vragen | Airsensor

Vind direct het antwoord op jouw vraag.

Levering en retour

Waar blijft mijn bestelling?

Vragen over de status van uw bestelling? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via 026 – 8200 240 of mailen naar office@airsensor.nl. Onze sensoren worden snel en zonder kosten op locatie geleverd. Neem contact met ons op mocht u vragen hebben over de bestelling. 

 

Ik ben mijn inloggegevens kwijt, wat nu?

Mocht u uw inloggevens verloren zijn? Neem dan contact met ons op. We zullen uw gegevens sturen, zodat het dashboard weer toegankelijk is. U kunt ons bereiken via 026 – 8200 240 of mailen naar office@airsensor.nl.

Airsensor

Welke waardes meet de Airsensor?

Met onze airsensoren meten we verschillende waardes, die u overzichtelijk in een eigen, beveiligd dashboard kunt bekijken. Onze sensoren meten de CO2-waarde, relatieve luchtvochtigheid en de temperatuur. Naast dat deze data inzichtelijk wordt gebracht, geven we u ook op maat advies om aan de slag te gaan. Zo zorgen we samen voor een beter binnenklimaat.

Hoe kan ik beginnen met meten?

Het systeem van Airsensor is erg eenvoudig om te installeren. De sensor plaatst u in de ruimte naar keuze. Vervolgens zet u de sensor aan en deze is klaar om te meten. De sensor begint direct te meten en zendt alle data naar een beveiligde online omgeving.

De meting

Waar kan ik mijn meetdata inzien?

De data die uw Airsensor meet, wordt op een veilige manier opgeslagen. Deze data kunt u eenvoudig op elk gewenst moment van de dag bekijken in uw eigen dashboard. Daarnaast sturen wij maandelijks een rapport met data en tips om de luchtkwaliteit te verbeteren. Naast het meten van het binnenklimaat, geven we u dus ook advies om het binnenklimaat te verbeteren.

Moet ik een Airsensor kopen of kan ik deze huren?

Bij ons hoeft u de Airsensor niet te kopen. In principe huren we de sensor aan u uit. U sluit een abonnement met bepaalde looptijd af en hoeft de sensor daarom niet aan te schaffen. Kortom, u zit nergens aan vast en onderhoud aan het apparaat is voor onze rekening.

Staat uw vraag er niet tussen neem dan tijdens kantooruren 09:00 – 17:00 gerust contact met ons op.