`` Over Airsensor | Airsensor Over Airsensor | Airsensor

Over Airsensor

Na meerdere jaren onderzoek uit te voeren in kantoren en andere utiliteitsgebouwen, zijn wij op zoek gegaan naar meters die de meest gehoorde problemen voor onze zaken relaties gemakkelijk kunnen oplossen.

 

De oplossing

Meer dan vijf jaar geleden zijn wij opzoek gegaan naar een oplossing die de gebruiker direct inzicht geeft in zijn binnenklimaat. Helaas was het tot voor kort nog niet mogelijk om met onze normen deze oplossing te bieden. Maar met de huidige innovaties op het gebied van het internet der dingen is het nu mogelijk om uw binnenklimaat dit direct inzichtelijk te maken. Om zo veel mogelijk zakelijke partners hiermee van dienst te zijn is AirSensor.nl in het leven geroepen.

 

 

Onderdeel van Klimaatbeheer

AirSensor is onderdeel van klimaatbeheer. Van uit klimaatbeheer zullen wij ook de meer complexere advies en onderzoek trajecten blijven uitvoeren. Door de toevoeging van Airsensor kunnen we  sneller vraagstukken met betrekking tot temperatuur, CO2 en de relatieve luchtvochtigheid beantwoorden.

 

Onze tool

Wij leggen met deze nieuwe meters blijvend de focus op het doorgronden van uw binnen klimaat. bij ons bent u niet aan het meten, we proberen te begrijpen wat er gebeurd met uw binnenklimaat gedurende het jaar. onze expertise op het gebied van installatie techniek, bouwkunde, microbiologie en chemie zorgen er voor dat wij alle aspecten van uw binnen klimaat kunnen doorgronden. Onze meters en web interface is slechts ons gereedschap het echte werk zit in onze ondersteuning.