`` Hoe werkt het? | Airsensor Hoe werkt het? | Airsensor

Onze speciale sensoren meten CO2, relatieve luchtvochtigheid en de temperatuur.

Plaats de sensor in de ruimte van uw keuze en ontvang direct inzicht in uw binnenklimaat, met passende adviezen.

usp Airsensor

Plug & play

Meten was nog nooit zo makkelijk. U plaatst de sensor in de ruimte van uw keuze en zet de meter aan. Meer hoeft u niet te doen! 

De sensor start direct met meten en zendt alle data naar een beveiligde online omgeving. Dit alles natuurlijk met duurzame, technologische middelen die geen onderhoud vragen.

Toch nog een vraag?
usp Airsensor

Dagelijks inzicht

Door het meten verzamelt u veel data. Al deze data kunt u van dag tot dag bekijken in uw persoonlijke dashboard. Wij sturen u maandelijks een rapport met daarin overzichtelijk de situatie én tips hoe u het kunt verbeteren. U kunt daarmee direct aan de slag om het binnenklimaat te optimaliseren. Met onze tips kunt u zien hoe uw situatie zich verhoudt tot andere kantooromgevingen. En we delen best practises met u.

usp Airsensor

Snelle gratis levering

Wij leveren de sensoren snel en zonder kosten op uw kantoor. Vervolgens informeren wij u per mail over de looptijd, en sturen wij u een herinnering als de huurtermijn bijna is afgelopen. Bent u dan nog niet uitgemeten? U kunt eenvoudig verlengen. Of u stuurt de sensoren gratis terug.

usp Airsensor

Resultaat

Wij leveren de sensoren snel en kostenloos bij jou thuis of op kantoor. De huurperiode voorbij? Wij houden je per mail op de hoogte wanneer de meters terug gestuurd moeten worden.

Dan kan je eenvoudig verlengen of je stuurt de sensoren in de originele verpakking met de bijgeleverde retourbon gratis retour.